En estets dagbok

En estets dagbok

Om "En estets dagbok"

Detta är ett sätt för mig att få skriva det jag vill skriva, utan att behöva bry mig om huruvida folk läser det eller inte. Jag är glad för kommentarer, men det är inte nödvändigt.

Vad hände med alla...

Min dagPosted by Arvid Mon, March 08, 2010 22:39:26
PIZZABULLAR!

Ett tag så var det ju så att man i princip enbart åt pizzabullar, men vart tog alla dom vägen?!

För dom som inte vet, så pizzabullar när man tar en bröd-bulle, stoppar i typ lite skinka och oregano, och helt plötsligt har man en pissabulle!

Men det är svårt att veta. Det kanske blev för mycket 90-tal.

Någon dag ska jag baka så sjukt mycket pizzabullar, och ge bort till alla mina vänner!

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Stina Thu, March 11, 2010 19:43:18

Tack för ditt svar! Och tack för hjälpen!

Vi köpte noter/manus och skivan i en kristen skivaffär i Jönköping som heter Nya Musik. Där har de massvis med barnmusikaler och vi fastnade för Fia med knuff :)

Stina

Posted by Arvid Wed, March 10, 2010 10:10:46

Hej Stina (och Elin)!

Jag ska se till att min pappa läser ert mail och det borde inte vara några problem att svara på frågorna!

Får jag fråga, hur det kommer sig att ni valde att göra just den musikalen? Jag menar, eftersom ni inte känner Jakob personligen, hur fick ni kontakt med den?

Arvid

Posted by stina Tue, March 09, 2010 20:04:11

Hej!
Detta kanske är en lång omväg, men såhär ligger det till.
Först av allt, jag heter Stina och kommer från Jönköping. Jag och en klasskompis, Elin, har satt upp musikalen Fia Med Knuff som vårt projektarbete, och den musikalen har din pappa skrivit. Nu är vi fullt uppe med att skriva en slut rapport och skulle gärna vilja ställa lite frågor till Jakob till vår bakgrundsfakta i arbetet. Jag har mailat honom till två adresser, men han kanske inte kollar dem så ofta. Och jag såg att du hade skrivit ett inlägg igår, så du borde kolla här ganska ofta ändå. Vårt arbete ska vara inne den 16/3, så vi skulle behöva ha svaren så fort som möjligt. Skulle du typ kunna prata med Jakob och fråga om detta går bra? Det skulle vara toppen! Här kommer mailet som vi skrev till honom. Svaren kan mailas till stining_@hotmail.com! Tusen tack på förhand!
MVH Stina

PS: Jag hittade din sida via facebook! Besök gärna min blogg, stinanoe.blogg.se :)

Hej!
Vi är två tjejer som heter Elin Henrysson och Stina Carlson och vi kommer från Jönköping. Vi har satt upp musikalen Fia med Knuff som du har skrivit. Det gjorde vi som projektarbete. Nu är vi fullt uppe med att skriva en rapport till vårt arbete och har lite frågor angående musikalen.

När skrev du den?
Varför och vad var din tanke/budkskap med musikalen?
Vad har du fått din inspiration ifrån?

Berätta gärna också om dig själv.

Är det något utöver detta som du tycker kan vara bra att ha med?

Tack på förhand!

MVH
Stina och Elin