En estets dagbok

En estets dagbok

Om "En estets dagbok"

Detta är ett sätt för mig att få skriva det jag vill skriva, utan att behöva bry mig om huruvida folk läser det eller inte. Jag är glad för kommentarer, men det är inte nödvändigt.

Sunday, Bloody Sunday

Min dagPosted by Arvid Mon, November 23, 2009 20:45:09
Detta inlägg skrevs egentligen igår, och därför den konstiga titeln. Dock verkar inte det ha fungerat, så här kommer det igen!

Något av det sjukaste som finns i musikväg, det är refrängen till U2:s världskända låt Sunday, Bloody Sunday, som troligtvis är någon sorts antikrigslåt, eller något, vad vet jag. Det som gör den så spektakulär är refrängen, som döljer det sjukaste av meddelanden. Om man lyssnar, och man behöver inte lyssna noga, ni kommer höra det direkt, kommer ni höra Bono (som sångaren heter) sjunga "Små negrer i sanden", med grov skånsk dialekt! Galet!!

Det låter sjukt, och det är det. Dock så är det så tydligt att ni i fortsättningen inte kommer kuynna höra något annat än Små negrer i sanden, oavsett hur många gånger ni lyssnar! Gör det, nu!

Sunday Bloody Sunday på Youtube
U2 – Sunday Bloody Sunday på Spotify
För den som inte har något Spotify konto kan få låna ett konto av mig, användarnamn 12x lösen 1212. Byt inte lösenord, det vore irriterande, och utan anledning.

Ha en bra vecka!

  • Comments(0)//enestetsdagbok.skarrie.se/#post58