En estets dagbok

En estets dagbok

Om "En estets dagbok"

Detta är ett sätt för mig att få skriva det jag vill skriva, utan att behöva bry mig om huruvida folk läser det eller inte. Jag är glad för kommentarer, men det är inte nödvändigt.

Virtuella kuber

Min dagPosted by Arvid Mon, June 22, 2009 00:23:31

Idag har varit en slappardag. Dagen började med att jag hitttade en hemsida vid namn Gelatinbrain, som hade JÄTTEmånga kuber att lösa. Jag började med en Imposiball, som var rätt så lätt egentligen. Fortsatte med en så kallad Super-Megaminx, utan större problem, även om det var lite stökigt. Sen började utmaningen; en Pyraminx Crystal (tredje bilden) hade jag ingen aning om hur jag skulle lösa, men jag ordnade det med hjälp av algoritmen R L' R' L, och lite andra krångligare kommutatorer. Stört bra med kommutatorer egentligen. Varför kan man aldrig använda det i sitt socialla liv?

Fjärde kuben, som inte har något riktigt namn, var den krångligaste jag löste, eftersom det är typ en blandning mellan en megaminx och en pyraminx crystal. Den BÖR provas!

Sista bilden visar en väldigt olöst kub. För övrigt kan ni se att jag suttit med den i 24 minuter (Fast egentligen kanske 15), och ni ser även hur långt jag har kommit. Den är SVÅR! DEt är så himla krångligt med kommutatorer på kuber där man vrider typ halva kuben i varje drag.

Alla kuber går att hittas på http://users.skynet.be/gelatinbrain/Applets/Magic%20Polyhedra/index.htm

Happy Cubing!

  • Comments(0)//enestetsdagbok.skarrie.se/#post47