En estets dagbok

En estets dagbok

Om "En estets dagbok"

Detta är ett sätt för mig att få skriva det jag vill skriva, utan att behöva bry mig om huruvida folk läser det eller inte. Jag är glad för kommentarer, men det är inte nödvändigt.

Jag och gänget.

Allmänna funderingarPosted by Arvid Sun, June 14, 2009 02:20:34
Tidigare idag spelade min brors band Kalas, och dom var väldigt duktiga! Dom ÄR helt enkelt väldigt duktiga allihopa, och det är alltid roligt med duktiga musiker, roliga låtar och snygg stämsång! Det är dock inte detta som jag ska skriva om idag.

En av mina ultimata drömmar är att jag ska bli rockstjärna. Fast av någon anledning kan jag inte riktigt se mig själv som medlem i ett band, varken ett dansband, ett rockband eller en jazzgrupp. Jag kan mest se mig själv, utan någon annan. Det fungerar liksom inte så.

Det är verkligen inte så att jag inte vill dela den framgång, som jag med största sannolikhet inte kommer få, utan snarare så att jag liksom inte kan tänka mig den person jag skulle vilja dela så mycket med. Det är inte det att jag tror mig själv bättre än alla andra, och att det inte finns någon som skulle "duga" åt mig, utan att hitta en person som passar in på den otroligt snäva genrer av personer som jag söker. Listan skulle inkludera

*Tillräckligt duktig musikaliskt och lyriskt
*Inte för duktig, utan på min nivå
*En person som jag skulle våga klaga på, och veta att det togs på rätt sätt
*Vice versa på föregående
*En person som gillar samma saker som jag gör musikaliskt
*Någon som man lita på
*Någon som är väldigt rolig att umgås med i övrigt

Den dagen denna "dröm-människa"dyker upp, så får vi hoppas att jag inser detta, men fram till den dagen kommer jag oftast föredra att jobba ensam. Annars kommer jag bara vilja bestämma allt själv, och tycka att det är fel varje gång jag inte gör det.

Detta gäller givetvis bara angående musikkomposition (inkl. arrangemang), och inte vad gäller andra grejer. Iallafall inte nödvändigtvis andra grejer; ibland gäller det andra grejer också, men det är inte lika "reglerat". Ioförsig gäller det inte alltid musik heller, men oftast.


Egentligen behöver jag inte bli rockstjärna. Det skulle räcka med att få skriva musiken till. Det hade räckt. Får fixa det någon gång.

Arvid

  • Comments(0)//enestetsdagbok.skarrie.se/#post46