En teknikers dagbok

En teknikers dagbok

Om denna blogg

Uppföljaren till "En estets dagbok".

Detta är helt enkelt ett sätt för mig att kunna formulera tankar som är lite för stora för bara ett Facebook-inlägg. Troligtvis kommer det vara lite småunderhållande, men förhoppningsvis också tankeväckande. Förhoppningsvis blir det en lite ljusare nyans av grå, den dag du mest ser lite mörkare nyanser av grå.

Mig!

En tanke jag fickPosted by Arvid Tue, October 12, 2010 22:41:10
Det första jag ska göra, är att förklara hur mitt liv ser ut idag. De flesta som eventuellt läser detta vet antagligen, men skiit samma. Jag ser det som en sorts dagbok, FAST PÅ INTERNET!!*

*Ibland får jag för mig att använda röster, som antyder något speciellt. Den där meningen måste sägas med Pang Prego-Josefin eller -Kringlans röst, halvskrikandes, ironiskt överdrivet. Om ni inte förstår, vilket inte ligger en enda människa till last, så kan man bara hoppa över dom meningarna.

Jag har alltså börjat på Tekniskt Basår på Chalmers. Det är ett år, där jag skaffar den tekniska kompetens jag behöver för att sen få börja på Chalmers, vilket i nuläget är min plan. Jag läser matte, fysik och kemi; egentligen motsvarar det gymnasiets MaC-E, FyA-B, KeA, men som jag har uppfattat så är det några steg krångligare, för att det ska vara som högskolan. Jag trivs bra där, och det kommer nog bli ett bra år!

På min fritid så gör jag ett fåtal grejer:
*Kubar
*Pendlar
*Läser
*Lyssnar på Pang Prego
*Hänger i SMU
*Sitter vid datorn och typ "hänger"

Anledningen till att jag måste skriva "kuba" längst upp är för att jag inom mig hör min mammas enträgna, överlägsna röst som säger typ "Fast du kubar ju 90% av din vakna tid, låtsas inget annat!".

Jag får väl helt enkelt sluta låtsas något annat.

Annars då.. Framtiden?

Klart jag har planer för framtiden! Jag planerar att bli välutbildad, för att det verkar kul. Sen vet jag att jag egentligen planerar att ha ganska hög lön, men jag vet inte riktigt varför, och jag är inte direkt stolt över det. Det är så löjligt, eftersom pengar NATURLIGTVIS inte ger lycka. Men ändå, så tror man/jag det. Vad betyder en lång utbildning då?

Jag ser naturligtvis att det någon gång dyker upp en familj, alltså min egen. Och jag kommer ha åtminstone en bunt (7) ungar , för DET ger lycka. Jag fick ha hand om äldre syster Larssons bebis Ester (eller något liknanade), och det var sjuukt kul! Det spelar ingen roll om en bebis spottar, rapar eller ens kräks lite granna, för det är "bara gulligt".

En någorlunda kort sammanfattning av mig, snart insristat i internets sten. Oj, vad många n, r, t och s det just blev. Jaja, sånt händer!

Have it,

Arvid